Bežkovanie na Jizerkách

Bežkovanie  na Jizerkách

Ak chcete spoznať dokonalý bežkársky raj, skúste zájsť k našim západným susedom do Jizerských hôr. Vlakom sa pohodlne odveziete až priamo do centra diania. Stačí si vybrať nejaké útulné ubytovanie z nepreberného množstva možností a dovolenka snov môže začať :-)

My sme sa vrátili po minuloročných dobrých skúsenosiach do Kořenova v údolí rieky Jizery na pomedzí Jizerských hôr a Krkonôš, blizko známeho Harrachova. Ocitnete sa priamo na tratiach legendárnej Jizerskej 50-tky, ktorá sa tu onedlho pobeží. Desiatky kilometrov dokonale a pravidelne upravovaných bežeckých stôp vás určite privedú do eufórie :-)) Oblasť je vhodná pre všetkých bežkárov, od detičiek, cez vrcholových športovcov, až po pomalých vychutnávačov tohto nádherného športu. Na túry si nemusíte brať so sebou žiadne jedlo ani nápoje, občerstviť a zohriať sa dá popri tratiach. Určite oceníte česku pohostinnosť, kvalitné jedlá z domácej kuchyne vo veľkých porciách, chutné múčniky a vynikajúce pivko ;-) Strávili sme tu perfektný slnečný týždeň v metrovom snehu a celodennom mraze.

Pre navnadenie si môžete pozriet pár fotiek aj z výletu do blízkych Krkonôš.

No a samozrejme predtým ako vyrazíte nezabudnite sa zastaviť u nás nakúpiť oblečenie CRAFT za super ceny so zľavami až 50% 😉